بیهودگی حکمت و حماقت
پس من به مطالعه و مقایسه حکمت و حماقت و جهالت پرداختم. 13 دیدم همانطور که نور بر تاریکی برتری دارد، حکمت نیز برتر از حماقت است. 14 شخص حکیم بصیرت دارد و راه خود را میبیند، اما آدم احمق کور است و در تاریکی راه میرود. با این حال، پی بردم که عاقبت هر دو ایشان یکی است. 15 پس به خود گفتم: «من نیز به عاقبت احمقان دچار خواهم شد، پس حکمت من چه سودی برای من خواهد داشت؟ هیچ! این نیز بیهودگی است.» 16 زیرا حکیم و احمق هر دو میمیرند و به فراموشی سپرده میشوند و دیگر هرگز ذکری از هیچیک از آنها نخواهد بود. 17 پس، از زندگی بیزار شدم، زیرا آنچه در زیر آسمان انجام میشد مرا رنج میداد. بلی، همه چیز مانند دویدن بدنبال باد بیهوده است.
داستانی واقعی از این تاریخ را که خیلی برایم جالب است برایتان نقل می کنم :
"چنان خواندم در اخبار خلفا که یکی از دبیران می گوید که بوالوزیر دیوان صدقات و نفقات به من داد در روزگار هارون الرشید. یک روزُ پس از برافتادن آل برمک جریده کهن تر باز می نگریستم در ورقی دیدم نبشته : به فرمان امیرالمومنین نزدیک امیرابوالفضل جعفربن یحیی البرمکی ادام الله لامعه برده آمد از زر چندین و از فرش چندین و کسوت و طیب و اصناف نعمت چندین وز جواهر چندین و مبلغش سی بار هزار هزار درم ( سی میلیون درم - بهروز ). پس به ورقی دیگر رسیدم نبشته بود که اندرین روز اطلاق کردند بهای بوریا و نفط تا تن جعفر یحیی برمکی را سوخته آید به بازار چهار درم و چهار دانگ و نیم. سبحان الله الذی لا یموت ابدا . و من که بوالفضلم کتاب بسیار فرونگریسته ام خاصه اخبار و ازان التقاطها کرده -
در میانه این تاریخ چنین سخنها از برای آن آرم تا خفتگان و به دنیا فریفته شدگان بیدار شوند و هر کس آن کند که امروز و فردا او را سود دارد. والله الموفق لما یرضی بمنه و سعه رحمته.
![](http://www.aplusjokes.com/illusion/missingpiece.jpg)
? قطعه بالا عینا در تصویر پائین حرکت کرده اند. پس مربع سفید از کجا آمده؟ چطور چنین چیزی امکان دارد؟
در این تصویر صورت 11 انسان نقاشی شده. آدمهای با دید معمولی معمولا 4 تا 5 تصویر رو تشخیص می دن.
کسانی که 8 چهره رو تشخیص بدن از جس بصری فوق الغاده ای برخوردارن.
تشخیص 9 چهره نشان دهنده حس بصری بالاتر از میانگین ، 10 چهره دید بصری خیلی قوی و 11 چهره دید بصری خارق العاده است.
این کمیته اعلام کرد: فدراسیون ایران در شرایطی نبوده که بر اساس قوانین فیفا، در آزادی عمل رفتار کرده باشد. تغییر مدیریت آن نیز براساس قوانین عالیترین سازمان فوتبال جهان نبوده است.
این کمیته اظهار داشت: تا هنگامیکه اوضاع فدراسیون ایران متاثر از قوانین فیفا و کنفدراسیون آسیا، عادی نشود و اساسنامه استانداری برپایه قوانین وضع نشود و انتخابات جدید تحت کنترل این دو نهاد برقرار نشود، این تعلیق به قوت خود باقی است.
این سایت افزود: فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا در ماه اوت سال 2006 در جریان برکناری محمد دادکان، رئیس وقت فدراسیون قرار گرفت؛ اتفاقی که براساس اساسنامه فیفا صورت نگرفته بود، به همین دلیل تا پانزده نوامبر 2006 به ایران مهلت دادند و ضرب الاجلی اعلام شد اما فدراسیون ایران به آن توجه کافی نکرد.
براساس اعلام فیفا، عدم اجرای تعلیق بستگی به این دارد که مقامات مسئول ایران، طرح فیفا را مورد پذیرش قبول داده و در صدد اجرای خواسته فیفا برآیند.
حذف تیم فوتبال امید، استقلال و سپاهان از رقابتهای آسیایی
به گزارش خبرگزاری فارس، براساس رای صادره از سوی فدراسیون بینالمللی فوتبال (فیفا) که کلیه فعالیتهای فوتبال ایران را به حالت تعلیق در آورده، تیم امید ایران بازیهای آسیایی دوحه را از دست خواهد داد.
این خطر دو تیم استقلال تهران و سپاهان اصفهان، نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا را نیز تهدید میکند. این در صورتی محقق خواهد شد که فدراسیون ایران شرایط مورد نظر فیفا را نپذیرد.
در این حالت تیمهای مختلف ایران از حضور در رقابتهای بین المللی محروم خواهند شد. با توجه به اینکه فیفا بصورت نامحدود فوتبال ما را تعلیق کرده، وضعیت تیم ملی برای حضور در جام ملتهای آسیا نیز نامشخص است.
آشنایی با اختلال وسواسی - اجباری یا وسواس های فکری و عملی |
دکتر ژامک مدرسی
روانپزشک اختلال وسواسی - اجباری یا به عبارت روشنتر، وسواسهای فکری و عملی، پدیده جدیدی نیست. جان بانیان و چارلز داروین ازجمله افراد برجستهای هستند که در گذشته مبتلا به این اختلال بودهاند. خصیصه اصلی این اختلال، وجود وسواس، اجبار یا هر دو است که چنان مکرر و شدید هستند که رنج و عذاب قابل ملاحظهای برای فرد بهوجود میآورند؛ بهطوری که گاه زندگی عادی و معمولی بیمار را فلج کرده، او را در هر جمعی انگشتنما میکنند. این بیماری حتی قادر است روی روابط زن و شوهر، مادر یا پدر با فرزند و دیگر اعضای خانواده یا دوستان تاثیر چشمگیری بگذارد. وسواس عبارت است از فکر، احساس، اندیشه یا حسی عودکننده و مزاحم. برخلاف وسواس که یک فرآیند ذهنی است، اجبار نوعی رفتار است؛ رفتاری آگاهانه، معیارمند و عودکننده مثل شمارش، وارسیکردن، تمیزکردن و غیره. در بسیاری از توصیفهای اولیه این اختلال، محتوای مذهبی وسواس مورد تاکید قرار میگرفتد.
بهروز ::: پنج شنبه 85/9/2::: ساعت 4:12 عصر
نظرات دیگران: نظر
موضوعات یادداشت:
>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 3
بازدید د?روز: 10 کل بازدید :101297 >>اوقات شرعی <<
>> درباره خودم <<
>>لوگوی وبلاگ من<<
>>موسیقی وبلاگ<<
>>آرشیو شده ها<<
سیاسی
طنز کلامی طنز تصویری عهد عتیق ( تورات ) نامه های بچه ها به خدا نیایش از متون ایران باستان ادبی اجتماعی هنری از نهج البلاغه کامپیوتر متفرقه زمستان 1385 پاییز 1385 >>جستجو در وبلاگ<<
جستجو:
![]() >>اشتراک در خبرنامه<<
>>طراح قالب<<
|